Palvelut

Parisuhdeohjaus

Parisuhdeohjauksessa ollaan asiakkaan asioiden äärellä ja asiakas on paras asiantuntija. Minulla ohjaajana on työkaluja ja erilaisia menetelmiä, joilla saamme sinussa ja teissä jo olevan viisauden, tavoitteet ja ratkaisut nostettua esiin. Ohjaus on ratkaisu- ja voimavarakeskeistä, mentalisaatiota tukevaa ja käytän työssäni yhä vahvemmin myös ratkaisukeskeisen valmennuksen opintojen myötä vahvistuvaa NLP osaamistani.

Rakastava valinta seminaari

Haluatko päästä lähemmäs itseäsi ja kumppaniasi?

Seminaari on opetuksellinen ja ennaltaehkäisevä 18h kestävä kokonaisuus, jossa osallistujalla on mahdollisuus tutkia omaa tapaansa toimia parisuhteessa. Keskeisenä ajatuksena on hahmottaa omia vahvuuksia sekä löytää kompastuskohtiin käytännöllisiä keinoja arjen vuorovaikutustilanteita varten.

Kouluttajaksi tai puhujaksi

Parisuhde on sen osapuolille parhaimmillaan suurin voimanlähde arjessa. Parisuhteeseen tulee kuitenkin kiinnittää huomiota ja sitä tulee vaalia, jotta rakkaus, turva, lämpö, kipinä, luottamus ja keskinäinen kunnioitus säilyvät elämän myllerryksessä.

Eroneuvonta

Eroneuvonnassa lähdetään liikkeelle siitä kohdasta eroa, jossa asiakas on. Joskus ero uhkaa parisuhdetta ja tulee valtava tarve löytää yhteinen sävel, tuli ero tai ei. Joskus eroa pohditaan pitkäänkin yksin. Joskus ero tulee yllätyksenä ja tuntuu, että se vetää pohjan pois elämältä. Eroneuvontaan voit tulla juuri siinä kohtaa kuin koet tarvetta lämpimälle ja luottamukselliselle kohtaamiselle.

Ero-ohjaus, eroauttaminen, parisuhde