Parisuhdeohjaus

Parisuhdeohjauksiin voit tulla keskustelemaan kaikista parisuhteisiin liittyvistä asioista hyvin matalalla kynnyksellä joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Parisuhdeohjausten tavoitteena voi olla esimerkiksi lisätä turvallisuutta, rakentavaa ja positiivista vuorovaikutusta sekä ymmärrystä ja yhteyttä teidän välillä. Ohjauksissa käydään asioita läpi keskustellen ja erilaisten tehtävien myötä.

Ajattelin laittaa sinulle pienen kuulumisviestin. Ollaan edelleen yhdessä ja hyvin menee. Uskon, että sillä antamallasi parisuhdeohjauksella on iso merkitys tähän onnistumiseen.

asiakaspalaute, nainen

Parisuhdeohjauksessa tärkeintä on turvallinen kohtaaminen ja pysähtyminen teidän todellisuuden äärelle, tässä ja nyt. Jokainen parisuhde on erilainen. Jokainen parisuhteessa oleva tai hyvää ja turvallista parisuhdetta haluava ihminen on oma ainutlaatuinen yksilö. Parisuhdeohjauksessa sinulla tai teillä on tilaa teidän asioille, tilanteelle ja tilanteen yhteiselle ymmärtämiselle ja ymmärryksen myötä tarvittavalle muutokselle.

Sinusta on ollut meille paljon apua, ollaan opittu keskustelemaan ja ymmärtämään toisiamme entistä paremmin.

asiakaspalaute, pariskunta

Parisuhdeohjauksen menetelmät

Parisuhdeohjaukset ovat ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä sekä asiakkaan mentalisaatiota tukevia. Käytän työssäni myös ratkaisukeskeisen valmennuksen opintojen myötä valmentajan työotetta, oivalluttavia mielikuvaharjoituksia ja NLP osaamistani. Rakastava valinta seminaarien ohjaajuuden myötä myös yksilöasiakkaat voivat pysähtyä myös miettimään omaa parisuhteen käsikirjoitustaan. Vaikka taustalla on ratkaisukeskeinen työote, ohjauksissa on lupa myös kysyä neuvoja ja ohjausta toisin kuin parisuhdeterapiassa.

Olet hyvä kuuntelija ja pystyt tarjoamaan välineitä ongelmien ratkomiseen. Teet arvokasta työtä, joka luo hyvää, huoltaa ihmissuhteita ja perheitä, sekä ennaltaehkäisee ongelmia.

asiakaspalaute, mies

Parisuhdeohjauksen kesto ja hinta

Parisuhdeohjaukset kestävät 60 minuutista 90 minuuttiin ja jo yksi ohjauskerta voi tuottaa oivalluksia haluttuun muutokseen. Käytännössä tapaamiskertoja yhden asiakkaan tai asiakasparin kanssa on kahdesta viiteen kertaan. Parisuhdeohjaukset voidaan toteuttaa etäyhteydellä turvallisessa doxy.me palvelussa, lähitapaamisena Kotkassa Myötäonnen kodikkaassa asiakastilassa, Kotkan kauniissa puistoissa tai merellisessä luonnossa liikkuen.

Hinta (hinnat sisältävät alv 24%):

Ensimmäinen tutustumiskäynti -40% alennuksella 60 min 45€

60 min 75 €

90 min 90 €

3*90 min parisuhdeohjauspaketti 239€ (norm. 270€)